Hvordan legge til et nettsted til Dogpile

Dogpile er en web-søkemotor. Men du kan oppleve at det ikke er lett å sende inn en URL-adresse til denne søkemotoren fordi den bruker meta teknologi for å samle resultater fra Google, Bing, Yahoo! og Ask. Derfor, for å bli plukket opp av Dogpile, kan du legge inn nettadressen til disse andre motorer, som igjen vil bidra til å få ditt nettsted som inngår i en liste over relevante Dogpile sider.

Bruksanvisning

Google, Bing og Yahoo!

1 Ta opp Google, Bing og Yahoo! sider som lar deg sende inn webadressen til disse søkemotorene.

2 Skriv inn nettstedets URL i tekstfeltet på hver side. For Google, skriv inn adressen i "URL" tekstboksen. Med Yahoo !, trykk først på "Send området for Free" linken, klikk på valget "Send et nettsted eller webside" og deretter skrive inn adressen. På Bing, skriv inn CAPTCHA kode som viser og deretter skrive inn ditt nettsted adresse.

3 Klikk på "Legg til URL" og "Send URL" for å fullføre legge til nettstedet i disse søkemotorene.

Spørre

4 For å sende inn webområdet til Ask, vil du trenger for å lage og sende inn et områdekart. Du kan benytte gratis sitemap skapere som XML-Sitemaps.com eller Sitemaps-Builder.com. Skriv inn URL-adresse i feltet og klikk på "Start" -knappen for å laste ned sitemap filen til datamaskinen.

5 Logg deg inn på web host kontoen som inneholder alle filene for ditt nettsted. Naviger til "Control Panel", velg "File Manager" og dobbeltklikk på rotkatalogen, som vanligvis heter "public_html" eller "public_www." Klikk på "last opp" eller "bla" linken for å velge sitemap fil og laste den opp til din vert. Noter adressen til nettkartet plassering (for eksempel http://www.yoursite.com/sitemap.xml).

6 Type "http://submissions.ask.com/ping?sitemap=http%3A//www.the webadressen til sitemap here.xml" adresse i adressefeltet i nettleseren. Før du trykke enter, erstatte "nettadressen din sitemap her" med din sitemap URL-adresse. Hit "Enter". Denne handlingen ping Ask.com, noe som betyr at den lar denne søkemotoren vet at sitemap er sendt inn.