Hvordan legge til et nettsted til My Browser

Hvordan legge til et nettsted til My Browser


En nettleser er et program for visning nettsteder på Internett. Du kan bruke en nettleser for å besøke en av milliarder av websider verden rundt. De fleste nettlesere har evner til å lagre nettadresser til rette for enkel tilgang til nettstedene du besøker gjentatte ganger. Legge til et nettsted i nettleseren din på denne måten er en grei prosess.

Bruksanvisning

1 Bruk nettleserens adressefelt. Hvis du ønsker å besøke et bestemt nettsted, skriver du bare inn adressen i adressefeltet øverst i nettleseren og trykke "Enter" -tasten. Så lenge adressen er en gyldig nettadresse, og nettstedet er i orden, vil nettleseren åpne opp nettsiden.

2 Legg til nettsider i kategorien hjemmesider. De fleste moderne nettlesere som Internet Explorer, Firefox og Chrome bruke faner for å holde flere nettsteder åpne samtidig. Du kan ha nettleseren din automatisk åpne flere faner samtidig og åpne utvalgte nettsider.

I Internet Explorer (versjon 7.0 eller høyere), klikk på "Verktøy" pull-down menyen og velg "Alternativer for Internett." Dette vil åpne en "hjemmeside" boks der du kan skrive inn nettadressene til websider som du ønsker å åpne hver gang du åpner nettleseren.

Prosessen er nesten identisk i Firefox. Med Chrome, klikk på monkey wrench ikonet for å komme til alternativene hjemmeside.

3 Legg "Favoritter" i nettleseren din. Du kan også legge til nettsteder til en liste over bokmerker eller "Favoritter" som er lagret i din nettleser og kan være raskt tilgjengelig. Klikk på "Favoritter" pull-down menyen i nettleseren din og bruke alternativene for å legge til nettsteder på listen.