Hvordan legge til et uttrykksikon til SocialPlus

Hvordan legge til et uttrykksikon til SocialPlus


SocialPlus, en nettleser plugin for Firefox, Safari, Chrome og Internet Explorer, legger mange funksjoner til Facebook som forsøker å forbedre den sosiale nettverkserfaring. Sammen med sin quirky "misliker" funksjon - et motstykke til Facebooks "like" -funksjonen - SocialPlus lar brukerne legge til profil temaer, filtrere sine vennelister, rangere innlegg og skrive meldinger i forskjellige farger. Søknaden viser også skillebaserte emoticons til grafiske smilefjes.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din Facebook-profil med din e-postadresse og passord. Bruk en nettleser som har SocialPlus plugin installert.

2 Klikk på "SocialPlus!" Fanen øverst i høyre hjørne for å gjøre SocialPlus menyen vises.

3 Velg "Manage funksjoner" fra rullegardinmenyen.

4 Sørg for at boksen ved siden av "Vis uttrykksikoner" er grønn, noe som betyr at funksjonen er aktivert. Hvis boksen er rød, klikker du på knappen til høyre for boksen som sier "Enable".

5 Skriv en melding i noen av Facebooks tomme felt, som for eksempel "Update Status" -feltet, en venns vegg eller kommentarfeltet under en venn statusoppdatering. Bruk tegnsetting å representere en standard uttrykksikon, for eksempel ":)", ":(" eller "<3".

6 Trykk "Enter" på tastaturet eller klikk på "Post" eller "Share" -knappen på Facebook for å dele innlegget ditt. SocialPlus slår automatisk tegnsetting baserte uttrykksikon i en grafisk smiley på sidene til andre SocialPlus brukere.

Hint

  • For å deaktivere denne funksjonen, tilgang til SocialPlus "Manage funksjoner" menyen og trykk på "Disable" knappen ved siden av "Vis uttrykksikoner."