Hvordan legge til fallende Effects til min webside

Hvordan legge til fallende Effects til min webside


Mange mennesker liker å tilpasse sin webside med unike effekter og skript, som for eksempel bildet av en fallende gjenstand. Selv om de fleste nedlastbare skript som oppretter fallende gjenstander i HTML bruke snøen som objektet, kan du endre bildet banen for å gjøre et objekt du ønsker høst. I de fleste tilfeller, små gjenstander som kontrast med fargene på websiden subtilt gjøre for de mest estetisk tiltalende fallende gjenstand effekt.

Bruksanvisning

1 Last ned fallende gjenstand plug-in fra et skript nettsiden. Alternativt kan du besøke et nettsted som viser koden.

2 Klikk på "Min datamaskin" eller "Finder" -vinduet og dobbeltklikk på "Downloads" -mappen. Klikk på "Date" -knappen for å organisere etter dato for nedlasting og høyreklikk på manuset du nettopp lastet ned. Rull til "Åpne" og velg "Text Editor."

3 Naviger til din nettside eller blogg, og få tilgang til "Rediger mal" eller "Edit webside" -funksjon. På mange populære blogg nettsteder, er denne funksjonen under "Maler" side. Klikk på "Rediger HTML" -knappen, om nødvendig.

4 Klikk på tekstredigeringssiden. Trykk på "Control" -tasten mens du trykker på "A" -tasten for å velge hele teksten. Høyreklikk og bla kopiere. Hvis du bruker et nettsted som viser kode, velg og kopier koden i boksen under ordet "Snow Script" eller "Falling Script."

5 Gå tilbake til HTML editor. Bla forbi HTML header, som starter med <head> og finn teksten som leser <script>. Plasser markøren før "<" av "<script>."

6 Trykk på "Control" -tasten på tastaturet mens du trykker på "V" -tasten for å lime inn skriptet.

7 Endre snøflak til andre bilder, om ønskelig. Finn de linjer som slutter "/snow.1.png" og endre enden til en png bilde som ligger på mappen din. Den kodelinje bør inneholde hele filnavnet på bildet i anførselstegn og bør slutte med komma. Gjenta dette trinnet for hvert bilde du ønsker å endre. Hvis du bruker et skript som krever at du velger et bilde, endre alle bildenavnene til bildet du ønsker å bruke.