Hvordan legge til flere bilder på en Facebook Newsfeed

The Facebook "News Feed" viser alle dine og dine venners aktivitet på området i omvendt kronologisk rekkefølge. Eksempel på "historier" som legger inn til nyhetsstrøm inkluderer statusoppdateringer deg og dine venner sender ut, oppdateringer til din profil og sivilstatus og medie du laster opp, inkludert bilder. Hvis du laster opp flere bilder på Facebook-kontoen, tre av dem vises på din Facebook News Feed som en forhåndsvisning for fotoalbumet.

Bruksanvisning

1 Logg på Facebook. Klikk på profilbilde eller visningsnavn i øvre, venstre hjørne. Klikk på "Bilder" linken under profilbildet på venstre side av siden.

2 Klikk på "Last opp bilder" for å laste opp bilder til et nytt album. Klikk navnet på et album du allerede har opprettet og klikk "Legg til bilder" for å legge til bilder i den. Lese harddisken for bilder å laste opp, velger de å legge til og klikk "Åpne". Facebook tar deg til en side som viser deg alle bildene når opplastingen er fullført.

3 Legg til koder og beskrivelser til noen bilder som du vil ha dem. Klikk på "Publiser" -knappen nederst på siden for å publisere bilder til Facebook News Feed.

4 Gå tilbake til Facebook News Feed. Legg merke til at nyheten om fotoalbumet, sammen med tre bilder fra det, har blitt publisert i News Feed.