Hvordan legge til flere kabel uttak med Verizon

Hvordan legge til flere kabel uttak med Verizon


Med den stadig økende populariteten til høyhastighets Internett-tilgang, er flere selskaper som tilbyr tjenester som lar for høyhastighets tilgang over hjem og små kontornettverk. Ved hjelp av den høye båndbredden til kabelen, kan selskaper som Verizon gi Internett-tilgang ved hjelp av en vanlig brukt overføringsmedium, som standard kabel linjer. Når kabel Internett-tilgang er installert, er det vanligvis rutes til bare en enkelt datamaskin eller kabelmodem. Men noen boliger og mange kontorer har mer enn en kabel modem og trenger å dele den innkommende kabel linje eller har kabel tilgang til mer enn ett uttak.

Bruksanvisning

1 Kjøp en kabel splitter. Pass på at du kjøper en kabel splitter som har nok utgående kabel porter for å møte dine behov. De fleste splittere har minst to utgående kabel-porter, men velger en modell med så mange utgående porter som du trenger.

2 Installer en kabel splitter. Forbinder hoved innkommende kabel linje til den "Etter" -linjen til den nye kabelfordeler. Den splitter vil ha en port for innkommende og flere porter for utgående.

3 Sikre splitter. Pass på at splitteren er enten ved hjelp av skruer til en vegg eller tak, eller er på et sted som vil være fri for vann, er lett tilgjengelig og vil ikke bli skadet av tilfeldige treff.

4 Koble koaksialkabler til de utgående portene på splitter. Koble så mange koaksialkabler som du trenger for å koble alle kabelmodemer du har i ditt hjem eller kontor.

5 Koble koaksialkabler fra kabel splitter til "In" port av kabelmodemer. Når du er tilkoblet, vil kabelmodemer har tilgang til Internett og kan deretter konfigureres for bruk på nettverket.