Hvordan legge til flere koder på WP bloggen

WordPress tags kan du gruppere sammen relaterte innlegg gjennom koder. Koder knyttet til et bestemt WordPress innlegget er generelt lagt under innhold eller under innlegget tittelen. Legge relevante WordPress tags kan forbedre søkemotor ytelsen til bloggen din. Det er ingen grense for hvor mange koder du kan feste til en WordPress innlegg.

Bruksanvisning

1 Logg deg på nettstedet ditt, og klikk på "innlegg". Hvis du vil opprette et nytt innlegg, klikk på "Legg til nytt innlegg." Hvis du ønsker å legge til flere koder i et eksisterende innlegg, klikker du på innlegget for å redigere den.

2 Skriv din tittel og blogginnlegget hvis du oppretter et nytt innlegg. Scroll ned og se til høyre sidebar på innsiden av stolpen editor. Du vil se "Legg Tags" -delen.

3 Skriv den første koden som du vil bruke i boksen. Klikk på "Legg til". Gjenta prosessen for hver kode som du ønsker å legge til i blogginnlegget.

4 Klikk på "Velg blant de mest brukte kodene" hvis du vil vise en liste over populære tags. Klikk på hver kode som du ønsker å legge til innlegg.

5 Rull ned og klikk på "Update".