Hvordan legge til flere kopier av en skriver med ulike innstillinger

Endre skriverinnstillingene hver gang du ønsker å skrive ut på en konvolutt, eller skriv ut med liggende retning, eller endre noen av en rekke andre skriverinnstillingsmuligheter du rutinemessig bruker, kan vokse til å bli en problemfri. For å spare tid, kan du lage flere kopier av den samme skriveren, hver med ulike innstillinger. Så når du ønsker å skrive ut på viss størrelse konvolutt, for eksempel, i stedet for å endre skriverinnstillingene, er det bare ut med kopi av skriveren som har konvoluttinnstillingene allerede konfigurert.

Bruksanvisning

Legg til flere kopier av en skriver i XP

1 Åpne Start-menyen og velg "Skrivere og telefakser". Eller (hvis du bruker den klassiske Start-menyen) åpne startmenyen, gå til "Innstillinger" og velg "Skrivere og telefakser" for å åpne Skriver verktøyet.

2 Klikk på "Legg til skriver" i det venstre vinduet panel. Klikk "Next". Hvis skriveren du legger tilhører et nettverk (som betyr det deles av flere datamaskiner), velg "En nettverksskriver eller en skriver koblet til en annen datamaskin." Hvis skriveren du legger ikke tilhører et nettverk (som betyr det bare brukes av datamaskinen du er nå), velg "Lokal skriver koblet til denne datamaskinen." Klikk "Next".

3 Følg instruksjonene i veiviseren for å sette opp skriveren.

4 Utfør trinn 1 til 3 på nytt. Bruk samme innstillinger (velg samme port, produksjon og skrivermodellen) når du setter opp skriveren på nytt. Men når du kommer til meldingen som leder deg til å skrive inn et navn på skriveren, skriv inn et annet navn.

5 Gjenta så mange ganger som nødvendig for å skape antall eksemplarer av den skriveren du vil.

Legg til flere kopier av en skriver i 7

6 Åpne Start-menyen og velg "Enheter og skrivere" for å starte skriververktøyet.

7 Klikk på "Legg til skriver" -knappen i menylinjen. Hvis skriveren du legger tilhører et nettverk (som betyr det deles av flere datamaskiner) Velg "Legg til en nettverksskriver, trådløs eller Bluetooth-skriver." Hvis skriveren du legger ikke tilhører et nettverk (som betyr det bare brukes av datamaskinen du er nå), velg "Legg til en lokal skriver." Klikk "Next".

8 Følg instruksjonene i veiviseren for å sette opp skriveren.

9 Utfør trinn 1 til 3 på nytt. Bruk samme innstillinger (velg samme port, produksjon og skrivermodellen) når du setter opp skriveren på nytt. Men når du kommer til spørsmål som leder deg til å skrive inn et navn på skriveren, skriv inn et annet navn.

10 Gjenta så mange ganger som nødvendig for å skape antall eksemplarer av den skriveren du vil.

Sett Skriverinnstillinger (for Windows XP og 7)

11 Start skriver verktøyet.

12 Høyreklikk på en av kopier av skriveren, og velg "Utskriftsinnstillinger" fra hurtigmenyen.

1. 3 Endre innstillinger til din smak. Klikk på "OK".

14 Utfør trinn 1 til 3 på nytt, men denne gangen høyreklikke på en annen kopi av skriveren i trinn 2.

15 Gjenta etter behov.