Hvordan legge til flere stjerner til ProBoards

ProBoards.com er en gratis diskusjonsforumet tjeneste som lar deg lage din egen diskusjonsforum. En funksjon av nettstedet er stjernen rangeringssystem. I dette systemet, jo mer du legger ut på forumet, jo flere stjerner du kan akkumulere. Stjernene er forbundet med ranking navn som administrator kan redigere. Legge til flere stjerner til din ProBoard konto er en enkel prosess som krever at du er en aktiv bruker.

Bruksanvisning

1 Logg inn på diskusjonsforumet på ProBoards.com. Forumet er plassert på http://YourForumName.proboards.com. Hvis du ikke allerede har gjort, fullføre registreringsprosessen, slik at du kan poste i forumet.

2 Velg et emne der du vil kunne sende et svar eller starte ditt eget relevant tema. Administratoren skulle satt opp en rekke seksjoner der du kan starte diskusjoner. Når du gjør ditt første innlegg, bør navnet ditt ha en stjerne under. Hvis du er administrator, starter du med fem stjerner under navnet ditt.

3 Fortsett å legge ut på diskusjonsforumet. Jo flere innlegg du gjør, jo flere stjerner du samler. Standardinnstillingene for å legge til flere stjerner er som følger: ett innlegg som kreves for en stjerne, 50 innlegg nødvendig for to stjerner, 100 innlegg kreves for tre stjerner, 250 innlegg kreves for fire stjerner og 500 innlegg kreves for fem stjerner.

4 Be administratoren å senke innlegget kravet om stjerner eller endre innstillingene selv hvis du er administrator. Dette er en enkel måte å legge til flere stjerner til ProBoards forumet. Administratorer kan endre legg krav til hvilket som helst tall og også endre fargen på stjernene og tittelen forbundet med hver rangering. Som administrator, logg inn på kontoen din og velg "Admin" linken øverst på siden. Velg "Endre Rankings" under "Administrere medlemmer" overskriften. Dette tar deg til stjernen systemoppsett side.

Hint

  • Stjernen systemet bare tjener til å belønne brukere for mengden av innlegg, ikke kvalitet. For å legge til stjerner, er hyppig posting nødvendig, men legger relevant, interessant informasjon fører til en bedre diskusjonsforum.
  • Vet hva kravene er før du prøver å oppnå flere stjerner. Fordi administrator kan endre disse innstillingene, kan han tvinge brukere til å lage flere innlegg å tjene stjerner.