Hvordan legge til flere uttrykksikoner på Windows Messenger

Hvordan legge til flere uttrykksikoner på Windows Messenger


Takket være moderne teknologi, telefoner er ikke den eneste måten å kommunisere med andre. Du kan sende en melding via e-post, tekst eller chatte direkte med en messenger service - som Windows Messenger. Fordi det kan være vanskelig å uttrykke deg gjennom ord på en skjerm, ble uttrykksikoner opprettet for å legge til flere tegn og uttrykk for denne typen kommunikasjon. Windows Messenger kommer med en standard gruppe av uttrykksikoner, men du har også muligheten til å legge til mer moro uttrykksikoner med ferie, dyr og andre morsomme karakter temaer.

Bruksanvisning

1 Logg deg på Windows Messenger og vente på vennelisten til å fylle.

2 Klikk på "Verktøy" på Windows Messenger verktøylinjen plassert på toppen av vennelisten.

3 Velg "Cmoticons" og et eget vindu vil dukke opp med standard emoticons.

4 Klikk på «Få flere emoticons", som er en link nederst på fjesing vinduet. En annen pop-up vindu vil informere deg om at du vil automatisk bli logget på Windows Live nettside med din ID. Klikk på "OK".

5 Se et lite vindu som heter "Kiwee ​​for Windows Live Messenger" og du vil se alternativer som inkluderer wink, bakgrunner og uttrykksikoner.

6 Velg de blå "emoticons" overskriften. Du vil se en rekke uttrykksikoner gruppert etter temaer, tegn og til og med helligdager.

7 Velg en gruppe eller et sett med uttrykksikoner og et vindu vil vise deg alle tilgjengelige uttrykksikoner for denne gruppen. Til høyre for eksemplene, vil du se mer informasjon om verktøylinjer og chat barer. Hvis du er interessert i å laste ned den gruppen av smil og verktøylinjen og chat bar funksjonen, klikk på "Last ned nå" pil. Hvis du bare vil uttrykksikoner uten flere alternativer, klikk på "bare laste ned dette uttrykksikon" i det grå området ligger mot bunnen.

8 Registrer deg med Kiwee ​​nettside gratis, hvis du velger. Dette er ikke et krav for å laste ned egendefinerte uttrykksikoner. For å unngå denne prosessen, velger du "Avbryt" ligger på bunnen av registreringsboksen. Dine emoticons vil automatisk laste ned og lagre i din uttrykks bank, under "Custom Emoticons."

Hint

  • Du kan søke etter andre ikke-tilknyttede nettsteder som har uttrykksikoner for Messenger-tjenester. Noen av disse nettstedene kan ha spyware eller malware. Vær forsiktig når du laster ned elementer fra et område du ikke er kjent med.