Hvordan legge til FLV til PowerPoint

Hvis du bygger en Powerpoint-presentasjon eller lysbildeserie og du har en FLV-fil som du ønsker å plassere i Powerpoint å vise som et videoklipp eller som en animasjon, er prosessen en relativt enkel en hvis datamaskinen har programvaren som kreves. En FLV fil er de innfødte, proprietære dokument filformat opprettet av Adobe Flash authoring program.

Bruksanvisning

Hvordan legge til FLV til Powerpoint

1 Sjekk Adobes nettsted for den nyeste versjonen av Flash player og laste den ned til datamaskinen. Hvis du allerede har Flash-spilleren, vil installasjonsprogrammet varsle deg.

2 Hvis du har Adobe Flash authoring program, må du lagre FLV filen som en SWF-fil. Hvis du ikke har Adobe Flash, må du bruke en konvertering program. Filen omformere er mye billigere enn Adobe Flash authoring program. Se lenken oppført i Resources under for et område med sammenligninger av ulike converter programmer. Last ned og installer programmet du ønsker som anvist. Deretter konvertere FLV filen til en SWF-fil. Husk hvor du lagret SWF-fil.

3 Åpne Powerpoint og lagre den på et nytt dokument. Legg merke til det stedet der du lagret filen. Opprett en ny side å plassere videoen på.

4 Velg "View" fra menylinjen øverst, deretter "Verktøylinjer" fra drop-down og deretter "Visual Basic" (Et lite pop-up-dialogboksen vises).

5 Klikk på ikonet for "Control Toolbox". Det ser ut som en hammer og en skiftenøkkel. En annen liten pop-up-verktøylinjen vises.

6 Klikk på ikonet for "Flere kontroller" (det ser ut som en hammer og en skiftenøkkel med tre prikker ved siden av). En rullegardinlisten vises med en lang alfabetisk liste over formater. Bla nedover listen til du ser "Shockwave Flash Object".

7 Tegn en rektangulær boks på lysbildet med markøren, som nå har skiftet til et trådkors. Størrelsen kan justeres senere.

8 Høyreklikk på den rektangulære boksen du nettopp laget og velg "Properties".

9 Endre følgende egenskaper i alfabetisk fanen som følger: Embed Movie: Endre til "Riktig" Loop: Bytt til False (dette vil kjøre filmen din en gang i løpet av lysbildefremvisning). Film: Skriv inn banen til SWF-fil i mappen, eller stedet der du lagret den.

10 Sjekk filmen ved å kjøre lysbildefremvisningen forhåndsvisning i Powerpoint. Hvis de ovennevnte trinnene ble fulgt, bør videoklipp eller animasjon spille i Powerpoint som lysbildet vises i lysbildefremvisningen.