Hvordan legge til Footage Med Adobe After Effects

Adobe After Effects er et komplisert animasjon og sammensetting program som ikke lett kan læres i noen få trinn. Den beste måten å lære programmet er å starte enkelt, lære det grunnleggende og bygge derfra. Når du har opprettet en sammensetning og velge innstillinger for det, må du legge opptakene til prosjektet for å begynne å jobbe.

Bruksanvisning

1 Gå til "Fil" øverst i arbeidsområdet. Deretter går du til "Fil" og "Import File". Her må du søke etter video eller animasjon opptakene. Velg den med musen og klikk "OK."

2 Når filene er importert, vil de vises som en liste i Project Panel. Hver fil som du importerte vises med sitt navn og filtype til høyre for opptakene typen ikonet. Din sammensetning vil også vises i prosjektpanelet, enten under navnet du gav den eller "Comp en" hvis du ikke nevne det.

3 Du kan også legge opptakene til Project med Windows Utforsker. For eksempel, hvis filene er lagret i "Mine dokumenter", kan du finne filen der - klikk på den med musen, og dra det direkte til prosjektet Panel.

4 Du kan legge alle typer grafikk til After Effects, inkludert video, stillbilder og animasjon.

Hint

  • For å åpne flere filer samtidig, holder du nede "Ctrl" -tasten mens du velger med musen, og klikk "Åpne".
  • Hvis du vil importere en hel fil samtidig, velger du mappen og klikk "Importer mappe."