Hvordan legge til Freecorder Toolbar for Internet Explorer 8

Hvordan legge til Freecorder Toolbar for Internet Explorer 8


Freecorder (utviklet og distribuert av Applian Technologies) er et lydopptak program. I motsetning til enkelte andre programmer, kan Freecorder du ta opp lyd spille hvor som helst på din datamaskin (media player, nettleser, streame link, etc). Når du installerer programmet, får du en mulighet til å legge til Freecorder Toolbar til nettleseren din. Den Freecorder Toolbar er kompatibel med Internet Explorer 8; det er også gratis å laste ned og bruke.

Bruksanvisning

1 Last ned Freecorder programmet. Besøk "www.applian.com/sound-recorder" og klikk "Last ned nå."

2 Klikk "Kjør" når dialogboksen dukker opp. Vent til programmet for å laste ned. Klikk på "Next", og klikk deretter på «Start Install".

3 Les gjennom vilkårene. Klikk på "Jeg er enig," og deretter "Fortsett".

4 Installer Freecorder Toolbar. Når skjermen viser "Installer i nettleseren," klikk i boksen ved siden av "Internet Explorer."

5 Klikk "Next" og deretter "Finish". Lukke nettleservinduet.

6 Start Internet Explorer 8. Freecorder Toolbar vil være synlig under menylinjen.

Hint

  • For å ta opp lyd med Freecorder, klikk på "Record Audio", og deretter begynne å spille inn lyden byte eller video på datamaskinen. Når det er ferdig, klikker du på "Stopp". For å lagre opptaket, klikk på "Konverter". Velg filtype utgang (MP3, WMV, AAC, osv), navnet på filen og klikk "Lagre".