Hvordan legge til Google Adsense til alle de sidene

Google AdSense kan du vise annonser på nettsteder fra Googles annonsenettverk. Når folk besøker nettsteder og klikker på disse annonsene, tjener du penger. Dermed jo flere sider du legge til Google AdSense til og jo mer trafikk disse sidene får, jo mer penger du kan tjene. Legge til Google AdSense til alle sidene dine er enkelt å gjøre, og krever bare at du kjenner deg igjen i Google AdSense-grensesnittet.

Bruksanvisning

1 Logg deg på Google AdSense-konto. Klikk på "Adsense Setup" -fanen etter AdSense hjemme siden lastes. Velg "Adsense for innhold" for å generere kode for ditt nettsted. Du kan skrive inn navnet på annonsen du ønsker. Du bør gjøre dette navnet unikt og minneverdig, slik at du kan referere til den senere, hvis det er nødvendig.

2 Bruk annonse veiviseren for å generere den eksakte type annonse blokken du ønsker å sette på nettstedet ditt. Du kan velge hvilke farger er skrifter og typer annonser som vises i annonsen blokken. Når du er ferdig med å lage annonsen blokk, kan du klikke på "Generer" -knappen for å generere annonsekoden som du må plassere på nettstedet ditt.

3 Kopier koden og lim den inn i HTML-koden for hver side på nettstedet ditt. Du må kanskje spille rundt med plassering i koden for å få annonsen blokken å se akkurat som du vil. For hvert enkelt nettsted som du oppretter, generere en ny blokk med kode og bruke det for hver side på nettstedet.