Hvordan legge til grafikk i et visittkort ved hjelp av Word

Hvordan legge til grafikk i et visittkort ved hjelp av Word


Visittkort kan være små papp rektangler men de pack et slag i sin lille plass. Brukes til å utveksle kontaktinformasjon, visittkort er en fin måte å passere langs din informasjon til potensielle kunder og klienter. Men visittkort trenger ikke være all virksomhet; fange oppmerksomhet ved å legge til grafikk på nåværende kort. Grafikk kan være firmaets logo, et bilde av noe som representerer dine tjenester eller noe abstrakt. Ved hjelp av Microsoft Word, kan du raskt legge til et bilde til kort og hodet ut søker ny virksomhet.

Bruksanvisning

1 Åpne Word, trekk ned "Fil" -menyen og velg "Open". Bla til Word-fil med visittkort og dobbeltklikker på den, som åpner dokumentet i Word arbeidsområdet.

2 Klikk markøren inn i toppen igjen kortet på siden. Trekk ned "Image" menyen og klikk "Picture". For å legge til ditt eget bilde eller firmalogo, klikk på "Fra fil," bla til bildet og dobbeltklikker på den, som legger den til kortet. Slik legger du lager kunst, klikk på "Clip Art", skriv inn et ord eller en setning som "hard hat", "cupcakes", "katter" eller "advokat" i "Søk etter" boksen og klikk "Go". Bla gjennom resultatene og dobbeltklikk på et grafisk for å legge den til kortet.

3 Endre størrelsen på bildet ved å flytte sin hjørne og dra det mot midten av bildet, som krymper den. Dra grafikken på plass på kortet i venstre kryss. Resten av teksten på kortet vil automatisk justere; du kan ha for å markere teksten og bruke teksten verktøylinjen øverst i Word-skjermen for å endre størrelsen på ordene, som kan bli kuttet på grunn av grafikken tar opp plass på kortet.

4 Bruk markøren for å markere all teksten og den nye grafikken på kortet. Trykk "Ctrl + C" for å kopiere den. Marker all teksten på neste kort på siden, og trykk deretter "Ctrl + V" for å lime inn det nye kortet direkte over den opprinnelige. Gjenta dette for å lime over alle kortene på siden slik at hvert kort har grafikken.

5 Trekk ned "Fil" -menyen og klikk "Lagre som". Gi filen et nytt navn; ikke lagre den på toppen av den opprinnelige i tilfelle du ønsker å få tilgang til de ikke-grafiske kortene igjen.