Hvordan legge til "Join My List på Facebook" Fra MailChimp

Hvordan legge til "Join My List på Facebook" Fra MailChimp


Du kan legge til en "Join My List" link til din Facebook-side ved hjelp av MailChimp sin Facebook-integrasjon program. Folk som besøker siden din kan du klikke på "Bli med My List" -fanen og oppgi e-post til melde seg til din e-post markedsføring listen direkte fra Facebook. Du kan bare legge til en sign-up-kategorien til en Facebook-side, ikke en personlig profil eller gruppe. Navnet på kategorien, tema og e-postlisten MailChimp den bruker til er alle tilpasses.

Bruksanvisning

1 Logg deg på MailChimp konto på MailChimp hjemmeside, klikk på "konto" -menyen øverst på siden og klikk på "integrasjoner" under Tilbehør.

2 Klikk på "Facebook" ikonet, og klikk på "Install Application" -knappen. En Facebook-ruten vises på siden; oppgi kontoinformasjon hvis du ikke allerede er logget inn på Facebook.

3 Klikk på "Tillat" for å gi MailChimp applikasjonen tilgang til din Facebook-profil. Den MailChimp søknaden sender deg tilbake til integrasjoner siden fra Facebook.

4 Klikk på "Facebook" -knappen på integreringssiden for å vise Facebook-applikasjoner konfigurasjon.

5 Klikk på "Konfigurer Page" -menyen, og velg siden du vil registreringsskjemaet skal vises på. Hvis du ikke allerede har en side, kan du opprette en bruker Opprett en side side på Facebook nettstedet.

6 Klikk på "List å bruke" -knappen, og velg MailChimp listen du vil at folk skal bli med.

7 Klikk på "Ja" under Bruk registreringsskjema Tab for å aktivere registreringsskjemaet på din Facebook-side.

8 Klikk på "Form Theme", og velg et tema for Facebook form. Velg "Facebook-esque" for å bruke et Facebook-stil tema eller "My List s Theme (Standard)" for å bruke et MailChimp-stil tema.

9 Skriv inn et navn, for eksempel "Bli med My List" i navnefeltet for kategorien.

10 Klikk på "Lagre" -knappen.

Hint

  • MailChimp sender en e-postbekreftelse til hver besøkende som registrerer seg. Besøkende må klikke på bekreftelseslenken de mottar via e-post før de vises på listen din.