Hvordan legge til kategorier Nedenfor topper i Blogspot

Hvordan legge til kategorier Nedenfor topper i Blogspot


Blogspot er et domene tjeneste fra Google som lar hosting av blogger gjennom sitt Blogger-plattformen. Det er flere maler du kan bruke med Blogspot, som alle gir mulighet for deg å ha en header på toppen. Rett under overskriften er en navigeringslinje som holder kategoriene. Denne kategorien navigasjonsfeltet bistår kunder med å finne den informasjonen de ønsker lett i bloggen din. Kategorier sørger for en brukervennlig opplevelse og vil bidra til å trekke trafikk til nettstedet ditt.

Bruksanvisning

1 Logg deg på Blogspot området og gå gjennom eksisterende blogginnlegg. Sørg for at de har koder. Legg til koder på de som ikke gjør det. Navnene på disse kodene blir navnene på kategoriene øverst på navigasjonslinjen.

2 Klikk på dashbordet og se om det er noen oppdateringer tilgjengelig. Hvis det er, kan du klikke på oppdateringene og tillate dem å bli lastet ned og installert. Du må være i den oppdaterte Blogger-grensesnittet for at dette skal fungere.

3 Høyreklikk på en av kodene under et blogginnlegg. Kopier URL-adressen for den koden.

4 Gå til dashbordet og velg bloggen du ønsker å legge til kategorier til. Hvis du bare har en blogg, vil at bloggen automatisk bli valgt for deg.

5 Velg "Sider" fra dashbordet menyen.

6 Klikk på "Ny side" drop-down menyen og velg "Web-adresse."

7 Lim etiketten URL i det tomme feltet og klikk på "Lagre Arrangement." Etiketten URL vil nå bli en kategori knappen under overskriften på forsiden av bloggen din.