Hvordan legge til kolonner og rader i PowerPoint 2007

Microsoft PowerPoint-programvare, en del av Microsoft Office Suite, og tilbyr en måte å kompilere data, bilder og informasjon til en lysbildefremvisning format. I PowerPoint 2007, er det vanligvis mer enn bare tekst på et lysbilde. Programmet gir full kontroll over hvordan lysbildene vises, inkludert måter å organisere teksten, som for eksempel å sette den i kolonner og rader. Med noen få klikk kan du bryte opp teksten eller legge designelementer for å hjelpe publikum bedre forstå dine viktigste presentasjons poeng.

Bruksanvisning

1 Åpne PowerPoint 2007. Klikk Office-logoen knappen øverst i venstre hjørne av skjermen og velg "Open". Bla til en eksisterende PowerPoint-presentasjon som du ønsker å legge til kolonner og rader og dobbeltklikk på filnavnet. Presentasjonen åpnes med det første lysbildet viser.

2 Bla gjennom lysbildet dekk på venstre side av skjermen, og dobbeltklikk et lysbilde som du vil legge til kolonner.

3 Klikk på teksten du vil konvertere til kolonner. Tekstboksen blir uthevet. Klikk på "Kolonner" -knappen, som ser ut som to kolonner med små linjer i sentrum av verktøylinjen (bånd) på toppen av skjermen, like over ordet "Avsnitt".

4 Velg antall kolonner, for eksempel to eller tre, eller klikk "Flere kolonner" for å lage egne kolonner for lysbildet. Sjekk som PowerPoint arrangerer teksten inn antall kolonner du har valgt automatisk.

5 Dobbeltklikk en eksisterende lysbilde som du vil legge til et bord eller klikk et lysbilde i lysbilde dekk visning. Trykk "Enter" for å opprette et nytt lysbilde.

6 Klikk "Sett inn" øverst på skjermen. Klikk på "Table" knappen på venstre side av båndet. Klikk "Sett inn tabell" for å få opp den lille "Sett inn tabell" -vinduet. La standardene på plass, og klikk "OK."

7 Klikk i den første cellen i tabellen. Høyreklikk og velg "Sett inn". Klikk på "Sett inn rader over" eller "Insert Rows Under" for å legge til en ny rad i tabellen. Klikk på "Sett inn kolonner til høyre" eller "Sett inn kolonner til venstre" for å sette inn en ny kolonne.

8 Marker flere celler i tabellen og høyreklikk over uthevede området. Velg "Sett inn" fra pop-up menyen. Denne gangen når du velger "Sett inn rader" eller "Sett inn kolonner," PowerPoint vil sette inn det samme nummeret du har uthevet.

Hint

  • Hvis du allerede har to rader markert når legge til rader i en tabell, vil PowerPoint sette inn to til. Dette sparer deg for bryderiet å utføre prosessen to ganger.