Hvordan legge til kontakter i en gruppe

Hvordan legge til kontakter i en gruppe


De fleste e-postklienter, enten web-basert, skrivebordet eller på mobile enheter, har kontakter delen. Det er der du kan lagre personlig informasjon for hver person eller virksomhet du har kommet i kontakt med. En god måte å organisere et stort antall kontakter er å opprette grupper. Du kan skille kontakter inn i kategorier, for eksempel personlige kontakter, forretningsforbindelser, familie og venner. Hver type e-postkonto fungerer litt annerledes når det gjelder å skape kontaktgrupper. Følg disse trinnene for å bruke noen av de mest brukte e-postprogrammer --- Microsoft Outlook, Gmail og Windows Live Hotmail.

Bruksanvisning

Microsoft Outlook

1 Åpne Microsoft Outlook.

2 Klikk på "Kontakter" ikonet i navigasjonsruten for å åpne Kontakter.

3 Klikk på "File" -menyen. Velg "Ny> Mappe."

4 Skriv inn et navn som du ønsker å bruke som etikett for en ny kontaktgruppe. Velg "Kontakt elementer" fra "mappen inneholder" -liste. Velg hvor du vil plassere mappen. Klikk på "OK".

5 Velg en kontakt du vil flytte til den nye mappen. Klikk på "Rediger> Klipp ut." Velg den nye mappen i navigasjonsruten. Velg "Rediger> Lim inn." Dette vil flytte kontakten fra sin forrige mappe til den nye mappen. Du kan også velge å kopiere kontakten ved å velge "Edit> Copy" (i stedet for å flytte den fra sin forrige mappe).

6 Gjenta for å legge til flere kontakter i mappen.

Gmail

7 Logg inn på Gmail-kontoen din.

8 Klikk på "Kontakter".

9 Klikk på "Ny gruppe" knappen på venstre side for å opprette en ny gruppe av kontakter. Skriv inn et navn for den nye gruppen, og klikk "OK."

10 Velg avmerkingsboksene ved siden av alle kontaktene i kontaktlisten som du vil legge til i gruppen.

11 Klikk på "Grupper" -knappen. Velg gruppen du vil legge til kontakter.

Windows Live Hotmail

12 Logg deg på Windows Live Hotmail-konto.

1. 3 Klikk på "Kontakter" i ruten til venstre. Klikk pilen ved siden av "New". Velg "Group." Skriv inn et navn for den nye gruppen. Trykk enter."

14 Velg flere kontakter i kontaktlisten som du vil legge til den nye gruppen.

15 Klikk på "Legg til gruppe" drop-down menyen. Velg gruppen du nettopp laget. Den nye kontaktgruppen vil dukke opp under "Alle kontakter".

Hint

  • Kontakter på en mobil enhet fungerer på samme måte som e-post kontakter. Ta kontakt med din mobiltelefon eller PDA brukerveiledning for å finne ut hvordan å legge til kontakter i en gruppe på telefonmodellen.