Hvordan legge til Lens Flares til bilder i Paint Shop Pro Photo XI

Hvordan legge til Lens Flares til bilder i Paint Shop Pro Photo XI


De fleste moderne fotoredigering og grafisk design programmer tilbyr massevis av nyttige funksjoner for sluttbrukere. Ettersom tiden har gått, har disse programmene blir stadig mer brukervennlige og funksjons laden. En veldig vanlig funksjon, som finnes i de fleste av disse programmene, er det å være å implementere linse bluss til et bilde, som legger til en calescence av lys til deler av bildet.

Bruksanvisning

Hvordan legge til Lens Flares til bilder i Paint Shop Pro Photo XI

1 Åpne programmet. For å åpne programmet må du venstreklikke på programikonet.

2 Laste bildet. Last ønsket bilde ved å bla til "File" fanen på kommandolinjen og venstre-klikke på "Åpne".

3 Bla til "Effects" fanen på kommandolinjen; en undermeny åpnes. Rull til «lyseffekter" og velg "Sunburst". Et objektiv boks bluss egenskaper åpnes. Du kan velge ønsket farge på lysskjær ved å venstreklikke på "Color" boksen og velge farge. Under "Light Spot" boksen, kan du justere lysstyrken og posisjonene til lysskjær; du kan også dra-og-slipp pekeren i forhåndsvisningsruten for å plassere den lysskjær. Under "stråler" boksen kan du velge tetthet og lysstyrken på lysskjær. Til slutt, under "Circles" boksen kan du velge lysstyrken sirkler av lysskjær. Klikk "OK" for å gjennomføre lysskjær.

4 Lagre bildet. For å lagre bildet bla til kategorien "File" på kommandolinjen og velg "Lagre som" og velg ønsket format og plassering, og klikk "Lagre".

Hint

  • Linse flares har mange innstillinger. Lek litt med ulike innstillinger for å få ønsket effekt.
  • Pass alltid på at du lagrer en sikkerhetskopi av bildet slik at du kan gå tilbake om nødvendig.