Hvordan legge til lyd til en Power Point presentasjon

Hvordan legge til lyd til en Power Point presentasjon


Så du har gjort en Power Point presentasjon og ønsker å legge lyd til den. Legge til lyd i Power point virkelig bringer presentasjonen til liv. Hvis du aldri har brukt funksjonen med å legge lyd til Power Point kan du finne det utfordrende. Men hvis du følger disse trinnene vil du finne det svært enkelt å gjøre, og mest sannsynlig vil bruke lyden funksjonen i power point ganske ofte.

Bruksanvisning

Hvordan legge til lyd til en Power Point presentasjon

1 Hvordan legge til lyd til en Power Point presentasjon

Først åpne filen som holder presentasjonen. Når du har presentasjonen åpnet foran du klikker på det første lysbildet. Gå til ikonet "Sett inn" og bla ned til ordene "filmer og lyder". På dette tidspunktet vil du ha et valg for å legge til en lyd fra Clip Organizer eller fra fil. Klippet Arrangøren har forhånds registrert lyder spilt inn på power point presentasjon programvare. Hvis du velger fil må du sørge for at du har musikk lastet ned til datamaskinen først.

2 Hvordan legge til lyd til en Power Point presentasjon


Klikk på lyden som er ønsket og en boks vil komme opp med et spørsmål. "Vil du at lyden skal starte i lysbildefremvisningen automatisk eller når du klikker? Vanligvis hvis du bruker lyd du bruker det gjennom hele presentasjonen slik at du skulle klikke "automatisk", men deres kan være ganger når du foretrekker å sette den opp slik at den spiller "når klikket".

3 Etter at lyden er brukt på lysbildet, høyreklikk på lydikonet. Klikk deretter på ordene "custom animasjon". Til høyre vil være en boks. På toppen av denne boksen, under "endre play", klikk "med forrige".

4 Å ha lyden kontinuerlig spille gjennom alle skjermene, høyreklikk på lyden er oppført i denne boksen og pil ned til "effekter alternativ". Dette er hvordan du vil fortelle power point vet, etter hvor mange lysbilder bør programmet slutte å spille lyden.

5 Nå, forhåndsvise lysbildefremvisning. Klikk på lysbildefremvisning og deretter vise å sørge for at lyden spilles slik du vil ha det til hele presentasjonen. Dette er de grunnleggende trinnene for å legge til musikk i power point-presentasjon. Vær kreativ og ha det gøy!

Hint

  • * Hvis du gjør feil bare klikk "angre" under redigeringsknappen.
  • * Husk å lagre arbeidet ditt!