Hvordan legge til masse tekst e-post til Facebook-venner

Hvordan legge til masse tekst e-post til Facebook-venner


Når du sender en privat melding til gruppen av Facebook-venner, de er alltid varsles med et rødt flagg varsel på sine hjemmesider. Du kan også sende en kopi av meldingen via tekstmelding, forut din venn har aktivert texting på hennes Facebook-konto. Mens Facebook ikke vil belaste din venn for å få teksten, vil hennes mobiltelefon leverandør belaste henne for teksten.

Bruksanvisning

1 Logg inn på Facebook-kontoen din og klikk på "Meldinger" i venstre kolonne på skjermen din hjemmeside.

2 Klikk på "Ny melding" knappen øverst på skjermen for å starte en helt ny samtale, eller klikk på en av dine tidligere samtaler i listen som vises.

3 Skriv inn meldingen i feltet nederst i meldingsskjermen. Hvis du oppretter en ny melding, skriv navnene på mottakerne i "Til" -feltet. Du kan sende meldingen til maksimalt 20 personer på samme tid.

4 Merk av i boksen ved siden av bildet av en mobiltelefon under meldingen. Merk at hvis din venn ikke har aktivert tekster fra sin egen konto, vil dette ikonet ikke vises. En kopi av meldingen sendes både via chat-programmet, og som en tekstmelding til din venns telefon. Så lenge din venn har varslinger er aktivert, vil hun også få en e-postvarsel om meldingen.

5 Klikk på "Send" for å sende en ny melding eller "Svar" for å svare på en tidligere melding.