Hvordan legge til Microsoft Dato og tid Picker i Excel 2007

Hvordan legge til Microsoft Dato og tid Picker i Excel 2007


Excel 2007 kommer ikke med dato og klokkeslett Picker som standard. Microsoft bunter denne ActiveX-kontrollen i en pakke som heter Microsoft Windows Common Controls. I tillegg til dato og klokkeslett Picker, det inkluderer kontroller for å ytterligere håndtere datoer og administrere rulling og animasjon.

Last ned denne gratis pakke for å legge komponentene til Excel. For å vise dato og klokkeslett Picker i Excel, du må da aktivere kategorien Utvikler, som lagrer flere slike kontroller.

Bruksanvisning

1 Last ned Microsoft Windows Common Controls-2 6,0 fra Microsofts nettsted.

2 Pakk ut CAB filens innhold. Nyere Windows-versjoner åpne CAB-filer direkte. Eldre versjoner trenger utvinning programvare som WinZip eller WinRAR.

3 Kjør "mscomct2.bat" fil. Dette installerer Microsoft Dato og tid Picker.

4 I Excel, klikker du på Office-knappen på skjermens venstre kryss. Velg "Alternativer for Excel." Den "Alternativer for Excel" -vinduet åpnes.

5 Klikk "Popular" fra toppen av den venstre kolonnen.

6 Merk av i boksen ved siden av "Show Utvikler fanen på båndet." Lukke vinduet. Excel bånd inneholder nå i kategorien Utvikler til høyre.

7 Klikk på kategorien Utvikler for å vise kontrollene. Klikk på "Sett inn" -knappen, og velge det nederste høyre ikon som viser flere ActiveX-kontroller. Den "Flere kontroller" -vinduet åpnes.

8 Velg "Microsoft Dato og klokkeslett Picker kontroll 6.0 (SP4)" og lukke vinduet. Musepekeren vil slå inn i trådkorset.

9 Klikk og dra hvor som helst på regneark til å lage en datoboksen.