Hvordan legge til min TV som skjerm til min bærbare

Hvordan legge til min TV som skjerm til min bærbare


Legge til en TV som skjerm for den bærbare datamaskinen kan du spille spill eller vise filmer, videoklipp og bilder på en større skjerm. For å koble TV-apparatet til den bærbare datamaskinen trenger du en videokabel som er kompatibel med begge enhetene. De fleste moderne TV-apparater og bærbare datamaskiner leveres med HDMI (High-Definition Multimedia Interface), DVI (Digital Video Interface) eller komposittvideotilkoblinger. Eldre enheter kan bruke komponentvideo, S-Video eller VGA (Video Graphics Array) tilkoblinger. Sjekk baksiden eller siden panel av TV-apparatet og sidepanelet av den bærbare datamaskinen for å fastslå hvilken type videokabel du vil kreve. Når du har den riktige skjermkabelen i hånden, og legger til TV-apparatet som skjerm for den bærbare datamaskinen er en grei jobb.

Bruksanvisning

1 Flytt TV-apparatet slik at du lett kan nå bakpanelet eller sidepanel med videoporten.

2 Slå av den bærbare datamaskinen og flytte den nær TV-apparatet.

3 Koble den ene enden av videokabelen til utgang på siden av den bærbare datamaskinen. Plugg den andre enden av videokabelen til inngangsporten på panel bakpanelet eller på siden av TV-apparatet.

4 Slå på den bærbare datamaskinen og logger på Windows på vanlig måte.

5 Slå på TV-apparatet. Trykk på "AV" eller "EXT" knappen på TV-fjernkontrollen for å stille inn fjernsynet til videoutgangen fra datamaskinen. Fortsett å trykke på knappen til du ser utdata fra datamaskinen på TV-skjermen.

Hint

  • Hvis TV-apparatet og bærbar datamaskin begge har HDMI tilkoblingsporter, alltid bruke en HDMI-ledning for optimal bilde- og lydkvalitet.