Hvordan legge til Mine egendefinerte ikoner til Windows Vista mapper

Hvordan legge til Mine egendefinerte ikoner til Windows Vista mapper


Windows Vista tillater tilpasning av mappeikoner, bilder og maler. Mappeikoner brukes i Windows Vista for å representere innholdet i en mappe, og for å gi en visuell visning i miniatyrvisning når det ikke er mappebildet tilgjengelig. Standard størrelse av Windows Vista-mapper er 256 av 256 piksler, støtte "ICO" og "PNG" filtyper. Du kan legge til egendefinert mappeikoner til mapper i Windows Vista ved å redigere mappens definerte egenskaper.

Bruksanvisning

1 Finn mappen du ønsker å legge inn egendefinert ikon til. Høyreklikk på mappen og velg "Egenskaper" fra høyreklikkmenyen. Klikk på "Tilpass" -fanen.

2 Klikk på "Endre ikon" under "Folder Icons" -delen av "Tilpass" -fanen. Dette vil åpne "Change Icon" dialogvindu der du kan velge et nytt ikon for Windows Vista-mappen. Klikk på "Browse" for å finne din egendefinerte ikonet og klikk "Åpne" for å importere det.

3 Klikk på den tilpassede ikonet i "Change Icon" -ikonet valglisten og klikk "Apply" og deretter "OK" for å lagre disse endringene og lukke mappen "Properties" vinduet.

Hint

  • Du kan nullstille mappeikonet tilbake til standardikon når som helst ved å klikke på "Restore Defaults" -knappen i "Change Icon" dialogboksen.
  • Ikoner mindre enn 256 av 256 kan gjennomgå tap av kvalitet når de vises ved hjelp av en høy DPI (dots per inch) skjerm.