Hvordan legge til miniatyrbilder til My Music Folder

Hvordan legge til miniatyrbilder til My Music Folder


Mappeminiatyr hjelpe deg å enkelt å huske og identifisere innholdet i en bestemt mappe, som forbedrer brukervennlighet og tilgjengelighet av dine data. Som standard er bildet for Min musikk-mappen ikonet i Microsoft Windows bestemt tilfeldig. En tilpasset miniatyrbilde kan legges til mappen Min musikk i Windows Utforsker ved å endre mappens bilder egenskaper og velge bildet du ønsker.

Bruksanvisning

1 Åpne Windows Utforsker, og naviger til mappen Min musikk.

2 Klikk på "Vis" på menylinjen, og klikk deretter på "Miniatyrer".

3 Høyreklikk på Min musikk-mappen ikonet du vil legge til et miniatyrbilde til og velg "Egenskaper" fra listen.

4 Klikk på "Tilpass" -fanen på høyre side av "Properties" vinduet.

5 Klikk "Velg bilde", velg deretter miniatyrbildet for Min musikk-mappen og klikk "Åpne". Klikk "OK" for å lagre endringene.