Hvordan legge til musikk til DVD Slide Show

Hvordan legge til musikk til DVD Slide Show


Legge til musikk til en lysbildefremvisning gjør prosjektet virker mer profesjonelt og interessant. Hvis du har en eksisterende lysbildefremvisning allerede på en DVD, kan du ikke legge til musikk til DVD som filen er allerede lagret. Men hvis du har en lysbildefremvisning prosjekt i Moviemaker (for Windows-brukere) eller iMovie (for Apple-brukere), kan du legge til lyd til lysbildefremvisningen, og deretter brenne lysbildefremvisningen på en DVD. Både Moviemaker og iMovie er gratis nedlastinger hvis du ikke har dem allerede.

bruksanvisning

Filmskaper

1 Åpne Moviemaker og finne eller lage lysbildefremvisningen. Klikk på "Bilder" for å importere bildene du vil ha med i lysbildefremvisningen.

2 Finn den musikken du ønsker å inkludere i "Audio / Music" -delen, klikk deretter på "Import". Forhåndsvis lysbildefremvisningen før du fortsetter å være sikker på at det ikke er noen feil.

3 Sett inn en tom DVD i datamaskinen din og velg "Lagre til min datamaskin", som du finner under "Finish film." Velg "Lagre til DVD" å brenne lysbildefremvisning med musikk på DVD.

iMovie

4 Åpne iMovie og finne eller lage lysbildefremvisningen. Klikk på iPhoto ikonet for å søke og dra bildene inn lysbildefremvisning.

5 Klikk på iTunes-symbolet og velge musikken du ønsker fra iTunes-biblioteket. Dra sporet opp til lysbildefremvisningen tidslinje. Klikk "Play" og se lysbildefremvisning før du fortsetter å være sikker på at det ikke er noen feil.

6 Klikk "Share" i verktøylinjen, og velg deretter «Send til iDVD." Åpne iDVD programmet og finne lysbildefremvisningen. Sett inn en tom DVD i datamaskinen, og klikk "Burn" for å kopiere lysbildefremvisning med musikk på en DVD.