Hvordan legge til MV Deler til kataloger

Hvordan legge til MV Deler til kataloger


Legge til multi-view deler til en AutoCAD katalog er nyttig når du lager en tredimensjonal database med faste gjenstander. Hensikten med å bruke dataassistert utkast er å formidle nøyaktig dimensjoner, former og andre tekniske Disse objektene kan deretter settes inn i tekniske eller opplæring manualer, eller brukes som en guide for programmering CNC-maskiner. Legge til deler og utstyr kan bevise litt tidkrevende, men er ofte avgjørende for utviklingen av et nytt produkt eller en del design.

Bruksanvisning

1 Lag en 3D solid modell av den nye delen du legger inn innhold Builder. Dette er en enkel tredimensjonal rå formen på enheten.

2 Lag et unikt navn for den nye enheten for å unngå forvirring i katalogen i Block Definisjon skjermen. Husk at mange deler i mange enheter har svært lignende parametre og base beskrivelser. Ta litt tid til å identifisere de delene i blokken, siden du trenger å referere til dem senere i prosessen.

3 Klikk i sekvens "Meny", "CAD manager", "Content Editing" og deretter "Content Builder."

4 Klikk på "Multi-view del Tab" i "Part Catalog" spissen. Klikk på "Ny Block Part" i riktig katalog inngangspunkt for den nye enheten.

5 Tast unike verdier i "Name" og "beskrivelse" bokser for å redusere en del forvirring. Klikk på "OK" når du er ferdig.

6 Velg type del fra valgene i den påfølgende menyen. Identifiser "Layer Key" og "Undertype" for din del. Klikk "Next" når dette er gjort.

7 Klikk på "Legg Part Size" alternativet. Velg de nye blokkene du opprettet tidligere.

8 Klikk på "Generer Blocks" alternativet. Flytt til "alle retninger" valg, og klikk "OK" og deretter "Next".

9 Finn et isometrisk bilde som er lagret i databasen. Endre størrelsen på bildet til 200 av 200 piksler om nødvendig.

10 Høyreklikk på "Del Name". Velg "Legg til (x) Connector". Angi riktig "Name", "Flow Direction", og andre relevante verdier for tilkoblingen. Disse verdiene er funnet i eksisterende deler kataloger eller fra tekniske datablader. Trykk "OK" når du er ferdig.

11 Høyreklikk på verdiene du har angitt for "Connections" og velg "Edit Emisjonen" fra rullegardinmappelisten.

12 Gjør endringer som nødvendig for å "Position" og "Normal" verdier som nødvendig. Klikk "Next" for å gå videre.

1. 3 Skriv inn verdiene for "Size" og "Tilkoblingstype" etter behov. Klikk "OK" og deretter "Next" for å avslutte og gå videre i prosessen.

14 Klikk på "Rediger Properties" alternativet. Velg "New" fra alternativene. Velg "Custom data 1." Skriv inn verdiene tor den nye MV del. Klikk på "OK".

15 Skriv inn de riktige verdiene for "Beskrivelse", "Data Storage", "Datatype", "Units" og "Synlighet". Dette må gjøres for hver enhet du legger til i katalogen.

16 Undersøke "verdier" liste. Gjør endringer som kreves for å verdiene av den delen som har en "konstant", "List" eller "Table" parameter. Gjenta prosessen under "Beregninger" spissen.

17 Dobbeltsjekk at alt er riktig. Klikk på "OK" etter å ha kontrollert at alle feltene er riktig skrevet for å legge til den nye delen til katalogdatabasen.

Hint

  • Legge til en del i 2-D vil hindre den fra å tillate mer enn én visning. Hensikten med 3-D er å tilrettelegge for multi-view-funksjonen er korrekt drift.
  • Du kan høyreklikke på en blokk og konvertere den automatisk til en "MV del." Men dette betyr ikke skriv inn deler i katalogen. Dette kan vise seg å være forvirrende og redundant senere.