Hvordan legge til nedtrekkslistene

Når du oppretter web skjemaer du har en rekke ulike typer datafelt for å velge mellom. En vanlig felttype er en drop-down listen. Når en bruker klikker en rullegardinliste en boks vises med alternativer å velge mellom. Han kan da velge elementet han trenger før du sender inn sin webskjema. Det er enkelt å legge til så mange nye elementer til din eksisterende HTML nedtrekkslisten som du trenger.

Bruksanvisning

1 Last inn HTML-dokumentet som inneholder form koden i HTML-editor program. Bla ned til avsnittet som begynner med <form>.

2 Finn delen som viser de eksisterende elementene i nedtrekkslisten. Du finner listen under <velg> tag i form kode. Du kan også bare søke (CTRL + F i tekstbehandleren) for en av setningene du har på din nåværende nedtrekkslisten.

3 Kopier den siste linjen i gjeldende liste til utklippstavlen. Koden bør lese <alternativ> Type Alternativ Her </ option>. Erstatt "Type Option Here" med hva du vil legge til i nedtrekkslisten.

4 Lagre nylig oppdaterte HTML-dokument og laste det opp til webserveren for å vise den nye rullegardinlisten med tillegg.