Hvordan legge til nøkkelord til en webside med Dreamweaver

Mange søkemotorer bruker søkeord (meta tags) til indeksere nettsteder. Nøkkelord er et svært viktig verktøy for å sikre at sidene vises når noen bruker Google, Yahoo! eller en annen søkemotor. Denne opplæringen viser til Dreamweaver 3.0.

Bruksanvisning

1 Start Dreamweaver programmet og åpne siden som skal inneholde søkeordene.

2 Åpne Sett inn-menyen og velg Head. Velg nøkkelord.

3 Skriv inn relevante søkeord, atskilt med komma.

4 Klikk på OK. Nøkkelordene er plassert i metakoden av HTML-filen.

5 Lagre siden.

6 Last siden til webserveren og registrere den med søkemotorer. (Se "Hvordan registrere et nettsted med søkemotorer" i Relaterte eHows.) Bruk de samme søkeordene i registreringsprosessen at du brukte på siden din.

Hint

  • Legg spesifikke, velvalgte ord for hver side på nettstedet ditt, hver enkelt side kan komme opp i et søk.
  • De fleste søkemotorer har en grense på 10 til 25 ord. De resterende ord blir ignorert.
  • Bruk mest konsise og relevante ord først. Mindre beskrivende ord kan plasseres på slutten.
  • Søkemotorer noen ganger bruker Web sidetitler og titler ofte vises i lister over resultatene. Se "Hvordan legge til en tittel til en webside med Dreamweaver" i relaterte eHows for instruksjoner.
  • Unngå å bruke tall, slagord (som "A1" eller "BEST") eller gimmicker i søkeordene. Mange søkemotorer, inkludert Yahoo og Altavista, ikke vil indeksere sider med visse forbudte tegn i søkeordene.
  • Ikke bruk kjente kommersielle navn, eller varianter av disse navnene, som søkeord. Mange selskaper ta aggressive tiltak mot nettsteder som bruker slike lokker å tiltrekke brukere eller for å få indeksert raskere.