Hvordan legge til nye Yahoo Messenger audibles

Hvordan legge til nye Yahoo Messenger audibles


Yahoo Messenger audibles er animerte, fullt uttrykte ikoner du kan sende til vennene dine mens du chatter. Audibles er vanligvis brukes til å forbedre dine samtaler og for å hjelpe deg å uttrykke deg selv i morsomme, muntre måter. Nye audibles er periodisk utgitt av Yahoo i løpet av året, spesielt rundt forskjellige årstider eller kommende hendelser. Som et resultat av den mest effektive måten å få audibles er å se etter slike ikoner i din meldingsprogrammet under enhver spesiell anledning.

Bruksanvisning

1 Logg deg på Yahoo Messenger-konto og dobbeltklikker på en person du ønsker fra din tilgjengelige venneliste for å starte en chat-vinduet.

2 Klikk på audibles ikonet fra de tilgjengelige verktøy og ikoner. Hvis du blir advart om at audibles er deaktivert, klikker du bare på "OK" for å aktivere dem.

3 Klikk "More audibles" og deretter "Se alle audibles".

4 Velg kategorien du ønsker å bruke, for eksempel "Halloween" eller "Valentines". Nye audibles vises like over audibles ikonet som de blir tilgjengelige.

Hint

  • Du kan få noen tredjepartsaudibles gjennom Yahoo Messenger add-ons. Lukk meldingsklienten og installere tillegget på aktuelle å legge dem til eksisterende audibles bibliotek (se Ressurser).
  • Audibles er bare tilgjengelig på skrivebordsversjonen av Yahoo Messenger.