Hvordan legge til og fjerne linjeavstanden på MS Word

Microsoft Office 2007 innført et helt nytt navigasjonssystem for alle funksjoner. Selv om Word 2007 inneholder alle funksjonene i tidligere versjoner og mer, å finne dem kan virke som en skremmende oppgave hvis du aldri har brukt det før. Mange av de mest brukte funksjonene, som linjeavstand, kan finnes i "Home" -kategorien, vises som standard når du åpner programmet. Finne dem kan noen ganger være vanskelig siden ikonene ikke er merket.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Word ved hjelp av "Start" -menyen eller en snarvei. Åpne dokumentet der du vil endre linjeavstanden.

2 Merk teksten der du vil endre linjeavstand ved hjelp av musen. Hvis du vil endre avstanden for dokumentet, trykk på "Ctrl" og "A" -tastene for å velge hele dokumentet.

3 Finn "Avsnitt" i kategorien Startside. Linjeavstand ikonet er i midten av den andre raden. Det ser ut som flere linjer med en opp og en pil ned på høyre side.

4 Klikk på ikonet for å vise menyen. Velg avstanden du vil bruke. De enkle, 1,5 og doble alternativer matche tidligere versjon av Word. Den "Minst" alternativet angir avstanden til det minimum som kreves for å passe skriften, den "Nøyaktig" alternativet lar deg angi en punktstørrelse og "Multiple" alternativet fungerer med prosenter.