Hvordan legge til overganger, effekter og titler i iMovieFølg fremgangsmåten nedenfor for å legge siste hånd til iMovie.

Bruksanvisning

Legge til overganger

1 Finn de to klippene du vil overgangen mellom.

2 Velg begge klipp ved å holde nede "Shift" -tasten og klikke på begge klipp.

3 Klikk på "redigering."

4 Klikk på "Transitions" øverst i redigeringsvinduet.

5 Klikk på en overgang fra listen. Du vil se en forhåndsvisning på skjermen området. Du kan fortsette å klikke på overganger for å se forhåndsvisninger.

6 Når du finner den overgangen du vil, kan du bruke glidebryteren for hastighet for å justere hvor lenge overgangen vil ta. (Forhåndsvisningen vil justere som du flytter glidebryteren.)

7 Klikk "Legg til" når du har valgt overgang og hastigheten du ønsker.

8 Gjenta mellom hvert klipp (video og / eller bildet) som du ønsker å gå over til.

Legge til effekter

9 Klikk på videoklippet som du vil legge til en effekt til. (Hvis du bare vil legge til en effekt til en del av et filmklipp, kan du bruke de tips for å velge en del av videoen. Den delen i gult er den delen som vil ha effekt brukes til det.)

10 Klikk på "redigering."

11 Klikk på "Video FX" øverst i redigeringsvinduet.

12 Klikk på en effekt fra listen. Du vil se en forhåndsvisning på skjermen området. Du kan fortsette å klikke på effekter for å se forhåndsvisninger.

1. 3 Når du finner den effekten du ønsker, kan du eventuelt bruke effekt i og Effect ut glidere. (Dette endrer hastigheten som effekten fullt starter og fullt slutter. Prøv forskjellige hastigheter å se hvilke du liker.)

14 Klikk "Legg til" når du har valgt effekten og hastigheten du ønsker.

15 Gjenta på flere videoklipp som trengs.

Legge til titler

16 Klikk på "redigering."

17 Klikk på "titler" på toppen av redigeringsvinduet.

18 Velg en tittel stil fra listen titler. Du vil se en forhåndsvisning av tittelen på skjermen området.

19 Skriv inn teksten du ønsker i tekstfeltene. Noen tekststiler har + (legg) og - (stryk), slik at du kan legge til eller slette ekstra tekstbokser.

20 Bruk redigeringsverktøy for å endre størrelse, font og farge på tittelteksten.

21 Bruk hastighet og pause kontrollene flytter hvor lenge teksten skal være på skjermen.

22 For å legge til en tittel over sort, sjekk "Over Black" boksen. (Noen titler kan ikke brukes over sort. Den boksen vil bli nedtonet på disse tittel typer.) Dra tittelen fra tittel List til der du vil det skal vises i filmen. Klippene vil flytte ut av veien.

23 For å legge til en tittel i løpet av et klipp (video eller still), pass på at Over Black box er avmerket. Dra tittelen fra tittel List til venstre for klippet du vil at tittelen til å gå over.

Hint

  • Det er vanligvis best å bruke færre stedet for flere overganger for en glatt ferdig produkt.
  • Slik sletter du en overgang, klikk på den (fra redigerings region) og trykk "Delete" på tastaturet.
  • Du kan også følge trinnene over for å legge til effekter til stillbilder. Men avhengig av fortsatt, effektene ikke alltid ser det samme som de gjør på videoene. Hvis du bruker en effekt du ikke liker, kan du bruke "Edit"> "Angre Bruk effekt."
  • Som overganger, er det best å bruke effekter sparsomt.
  • For å fjerne en effekt, klikk på klipp som har effekt og trykk på "Delete" -tasten.
  • Du kan dele videoen din hvis du vil ha titler i et annet land enn begynnelsen plass.
  • Hvis tittelen er kortere enn klippet du legge det til, vil klippet automatisk delt i to deler-tittelen delen og untitled del.
  • For å fjerne en tittel, klikk på klipp som har tittelen og trykk på "Delete" -tasten.
  • Du kan få en feilmelding som sier: "Klippet etter overgangen er for kort." Dette betyr at overgangen er for lang. Du kan enten bruke glidebryteren for hastighet til kortere overgangen, eller du kan legge til tid til still klipp. (Du kan ikke legge til tid i et videoklipp.)
  • Ditt klipp må gjøre etter at du har en effekt. Du vil se en rød linje på klippet som det gjør. Dette kan ta flere minutter, avhengig av effekt og lengden på klippet.