Hvordan legge til Somebody til en liste på Twitter

Twitter lister er en enkel metode for å organisere Twitter-kontoer du lese. Du kan opprette opptil 20 Twitter lister, som du kan legge opptil 500 Twitters hver. Du trenger ikke å følge Twitters på listen for å lese deres tweets; du må bare følge selve listen. Dette gjør Twitter lister opp en praktisk tilnærming til å lese Twitter. Med Twitter listene, kan du holde opp med så mange grupper av Twitters som du trenger for å uten din følger liste ballong til uhåndterlige proporsjoner. Det er enkelt å legge til Twitter-kontoen til en liste du har laget - inkludert din egen.

Bruksanvisning

1 Logg inn i Twitter-konto som er eieren av listen som du vil legge til noen.

2 Naviger til personens profilside, funnet på twitter.com/username.

3 Klikk på knappen Lister i personens profil. Du kan finne denne knappen i hoved kolonne på siden, under personens bilde, brukernavn og bio, på høyre side av det grå feltet. To knapper er der; den som ser ut som en kule-punkts liste, og ikke cog, er "Lister" -knappen.

4 Merk av i boksen ved siden av navnet på listen som du ønsker å legge til personen. Du kan legge til personen i flere lister samtidig. Twitter legger automatisk Twitter-kontoen på listen.