Hvordan legge til Soundtrack i iStopMotion

January 13 by admin

Et soundtrack er et viktig tillegg til iStopMotion animasjon for å skape en stemning og knytte animasjons handlinger sammen. Det engasjerer også publikums øre, noe som bringer dem videre inn i animasjon for en mer komplett seeropplevelse.

Bruksanvisning

1 Velg "View" -fanen nederst i høyre hjørne av iStopMotion animasjon arbeider skjermen.

2 Klikk på "Soundtrack" ligger i listen over alternativer på høyresiden av skjermen.

3 Last inn en lydfil. Klikk på firkanten knappen til høyre for "Soundtrack" drop-down menyen for alternativer. Den har et bilde av et tannhjul på den.

4 Velg "Load" for å få opp datamaskinens bla-funksjonen slik at du kan finne lydfilen.

5 Finn lydfilen du ønsker å bruke som iStopMotion soundtrack.

6 Velg lydfilen.

7 Klikk på "Open" knappen nederst på bla-boksen.

8 Vent til lydfilen å laste. Når filen er ferdig lastet, en lydbølge visuelle vises nederst på skjermen. Denne visuelle viser utviklingen av soundtracket i forhold til utviklingen av din iStopMotion animasjon handling.

9 Sjekk "Play Soundtrack" -knappen i "Soundtrack" drop-down menyen for alternativer. Soundtracket begynner å spille.

10 Offset lydsporet ved å legge inn en tidsforsinkelse intervall i "Offset" tall-boksen i "Soundtrack" drop-down menyen. Dette forsinker starten av soundtracket til den angitte punktet i iStopMotion animasjon.

11 Bytt animasjon soundtrack. Klikk på knappen med tannhjul avbildet på den og velg "Erstatt".

12 Slett animasjonen soundtrack til enhver tid. Klikk på tannhjulet knappen og velg "Fjern".

Hint

  • Sjekk systemkravene før du laster ned demoen eller kjøpe programvarelisensen. IStopMotion kjører bare på Mac. For å få de beste resultatene, foreslår Boinx Mac OS X Tiger, QuickTime versjon 7.1 minst, et grafikkort med OpenGL-støtte og stillbildekameraet plugin Mac OS X v 10.3 eller nyere.
  • Boinx Programvare anbefaler at brukere av Mac OS X v10.2.x kjøre iStopMotion 1.5 og Mac OS X versjon 10.4 "Tiger" brukere kjøre iStopMotion versjon 1.8.1 eller nyere.

Related Articles