Hvordan legge til Sparkle til tekst

Hvis du ønsker for en tittel eller et annet viktig tekstblokk på nettstedet ditt for å skille seg ut fra resten, en måte du kan oppnå dette på er ved å legge glitter eller gnisten til teksten. Legge til gnisten i teksten gjør ordene ser ut til å skinne eller glimmer på skjermen. Selv om det kan virke som en komplisert oppgave best overlates til profesjonelle webdesignere, kan du legge gnisten til tekst ved hjelp av noen grunnleggende verktøy i et grafikkprogram.

Bruksanvisning

Gimp

1 Last ned Gimp på nettet hvis du ikke har Photoshop på maskinen din. Den gratis Gimp design program har lignende verktøy til Photoshop, og du kan laste den ned gratis på Gimp nettsted (se Ressurser). Dobbeltklikk Gimp-ikonet som laster ned og følg instruksjonene for å installere programmet.

2 Start Gimp og gå til "Fil" og "Åpne". Finn filen som inneholder den teksten du ønsker å legge gnisten. Når filen åpnes, høyreklikker du på bildet og velg "Lag", "Lag og Channels" og trykk på "Nytt lag" -knappen to ganger for å legge lag til prosjektet.

3 Klikk på "Fuzzy Velg" toll på verktøylinjen Gimp og klikk på den første bokstaven i teksten du ønsker å gnistre. Klikk "Layer 1" i "Layers" boksen. Åpne "Filter" -menyen fra menylinjen, velg "Noise" og deretter "RGB-støy." Ikke endre standardinnstillingen ved siden av "RGB-støy." Klikk "OK" for å søke.

4 Velg "Layer 2" fra "Layers" boksen. Gå tilbake til "Filter", "Noise" og "RGB-støy." Skriv "0,25" i "RGB-støy" boksen og klikk "OK" for å søke. Bytt til "Layer 3" tilbake til "Filter", "støy", "RGB-støy", endre beløpet til "0,30" og klikk "OK."

5 Gjenta prosessen for de resterende bokstavene i teksten. Velg "File" menyen fra menylinjen. Velg "Lagre som", velg "GIF" som "File Type" og trykk på "OK" -knappen. I boksen som kommer opp, sjekk boksen med "Loop", og boksen med "Ett bilde per lag (erstatte)." Trykk på "Lagre" knappen og gnisten sparer til teksten.

Photoshop

6 Start Photoshop på maskinen din hvis du allerede har installert programmet. Gå til "Fil" og "Åpne" for å åpne filen som inneholder den teksten du ønsker å legge glitter. Trykk "Ctrl" og "J" to ganger for å lage to ekstra lag over bildet. Lagene vises i "Layers" -panelet.

7 Klikk på "Bakgrunn Layer" i "Lag" panelet og velg "Magic Wand Tool" fra verktøylinjen. Klikk på første bokstav i ordet du ønsker å gjøre gnisten.

8 Gå til "Filter" -menyen, velg "Noise", "Legg til støy" og skriv inn 35 eller 40 i boksen som åpnes på skjermen. Klikk på "OK" -knappen for å bruke funksjonen til teksten. Klikk på "Layer 2," tilbake til "Filter", "Noise", "Legg til støy" og øke det siste nummeret du tastet av fem, inn 40 eller 45 inn i boksen. Klikk "OK" for å søke, og klikk deretter på "Layer 3" i "Lag" ruten tilbake til "Legg Noise" og øke mengden av støy ved fem igjen.

9 Skjule andre og tredje lag ved å klikke på ikonet i øyet ved siden av hvert lag. Når lagene er skjult, gå til "Imageready" ved å klikke på "File" og "Rediger i Imageready." Når den åpnes, klikker du på pilen som peker til høyre og klikk "Ny Frame" fra listen over alternativer. Imageready går automatisk tilbake til hovedredigeringsgrensesnittet i Photoshop.

10 Klikk på øyet ved "Bakgrunn Layer" for å skjule det og knappen hvor øyet var ved siden av "Layer 2" du viser det laget. Gå tilbake til "Fil" og "Imageready," klikk "New Frame", og deretter gjenta prosessen for "Layer 3" Klikk "OK" for å lukke Imageready, gå til "Fil" -menyen og velg "Lagre optimalisert som" for å lagre teksten med gnisten.