Hvordan legge til Stavekontroll til Outlook Express 6

Hvordan legge til Stavekontroll til Outlook Express 6


Microsofts Outlook Express 6 er et nyttig program for å motta, sende og lagre e-post. Selv om det ikke har en innebygd stavekontroll, hvis du bruker den med en Microsoft tekstbehandlingsprogram (for eksempel Microsoft Word eller Microsoft Works) kan du nyte fordelene av en stavekontroll (som kommer med disse programmene og er deretter brukes av Outlook Express). Imidlertid vil de brukerne som ikke har en Microsoft Office-pakken installert ikke ha en enkel stavekontroll i Outlook Express. Hvis du ikke har og ikke ønsker å installere dyre Microsoft Office-programvare, kan en stavekontroll funksjon legges til Outlook Express 6 gjennom en gratis stavekontroll program.

Bruksanvisning

1 Finn en gratis stavekontroll program på nettet som er kompatibel med Outlook Express. For eksempel kan du besøke MajorGeeks.com og søke etter Spell Checker OE 2.1.

2 Se informasjonen som presenteres på Major Geeks nettside for stavekontroll OE 2.1, og klikk deretter på en av linkene under "Downloads" overskriften for å laste ned installasjonsfilen. Lagre filen på et passende sted på harddisken.

3 Dobbeltklikk på installasjonsfilen og installere programmet. Når den er installert, har du lagt en stavekontroll til Outlook Express 6.