Hvordan legge til streaming radio til MySpace

Legge til musikk til din profil kan gjøre ser det mer moro. Mange mennesker blir lei og frustrert når de blir tvunget til å lytte til den samme sangen flere ganger. Bare legg streaming radio på profilen din og la vennene dine liker å lytte til melodi etter melodi. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan.

Bruksanvisning

Skaff skript for å legge Streaming Radio til MySpace

1 Besøk "MySpace Scripts" for å finne koden for live online radiostasjon du ønsker (se Ressurser nedenfor).

2 Klikk på en lenke for å velge musikksjanger din foretrekker.

3 Velg en radiostasjon fra listen og klikk den tilhørende knappen for å få koden du trenger for MySpace.

4 Bruk musen til å høyreklikke på den koden du trenger, og klikk "Select All" fra drop-down boks. Fang koden ved å høyreklikke igjen og bruke musen til å velge "Kopier" fra drop-down boks.

Legg Streaming Radio til din MySpace profil

5 Besøk MySpace webområde for å logge inn på din MySpace-konto (se Ressurser nedenfor). Bruk tastaturet til å skrive inn ditt brukernavn, etterfulgt av passordet ditt. Klikk på "Logg inn" knappen.

6 Se etter "Rediger profil" linken og klikk på den for å gå til en side hvor du kan gjøre endringer.

7 Bestem hvor du vil plassere streaming radio og høyreklikk på den delen. Klikk på "Lim inn" -knappen på rullegardinmenyen for å legge inn koden.

8 Klikk på "Lagre alle endringer" -knappen for å lagre endringene du har gjort i din profil.

9 Klikk på "Preview endringer" knappen for å forhåndsvise din profil. Klikk på "Se min profil" linken for å se hele profilsiden din streaming radio inkludert.

10 Se til MySpace fora når du trenger ekstra hjelp eller forslag for å legge til streaming radio på profilen din (se Ressurser nedenfor). Du vil også finne lenker til andre kilder for streaming radio på MySpace fora.

Hint

  • Husk at Myspace Scripts ikke er forbundet med den offisielle MySpace nettsiden på noen måte. Hvis du har problemer med å legge streaming radio, kan du ikke stole på MySpace for støtte.
  • Ikke tro på alt du leser på MySpace. Folk kan være svært forskjellig fra hvordan den nåværende selv. Vær forsiktig og ikke gi opp personlige opplysninger.