Hvordan legge til tekst i Apple iMovie

Hvordan legge til tekst i Apple iMovie


Når du arbeider med et filmprosjekt i iMovie, filmen for å lage program Apple installeres på alle Mac, kan du innser at du må legge til litt tekst. For eksempel kan du sette tittelen på filmen i begynnelsen, etterfulgt av navnene på skuespillerne, forfatter og regissør. Du kan også legge til tekst i begynnelsen av en scene for å fortelle seerne sted og dato eller legge kreditter på slutten av filmen.

Bruksanvisning

1 Klikk på miniatyrbildet av et videoklipp i "Project Viewer" vinduet i iMovie-programmet. Klippet vises i "Viewer" -vinduet.

2 Klikk på "Titler" -knappen under "Viewer" -vinduet. Listen over tekststiler vises, blant annet "Øvre", "Soft Edge" og "rulletekst".

3 Dra en tittelstil på miniatyr av videoklippet i "Project Viewer" vinduet for å legge til en tekstboks til videoen. Tekstboksen inneholder opprinnelig navnet på tittelen stil. Dra tittelstil til sentrum av miniatyrbildet av et videoklipp for å gjøre tittelen dekker hele klippet. Dra tittelstil til venstre side av miniatyr å justere tittelen med begynnelsen av klippet, eller dra tittelstil til høyre side av bildene for å justere teksten med slutten av klippet.

4 Klikk på tekstboksen i videoklippet i "Viewer" vinduet for å velge det.

5 Skriv inn teksten du ønsker å se oppå videoklippet.

6 Klikk på "Play" knappen øverst i høyre hjørne av "Viewer" vinduet for å se hvordan teksten ser på videoklippet.

7 Dra en tittel stil til et mellomrom mellom miniatyrbilder av to klipp for å legge til titler i løpet av en enkelt-farget bakgrunn eller grafikk som vil koble de to klippene. Et vindu vises. Klikk på miniatyrbildet av en bakgrunnsfarge eller grafikk for å sette det mellom de to videoklipp som du er å bygge bro med tekst.