Hvordan legge til tekst Når en grafisk klikkes i PowerPoint 2007

PowerPoint 2007 kan opprette lysbilder som gir en programleder et utvalg av eye-candy alternativer for å bruke når du prøver å holde et publikums oppmerksomhet. I tillegg til standard tekst disposisjon tilnærming, kan en bruker velge å legge ulike grafikk - bilder, figurer, tabeller og diagrammer - i et lysbilde i tillegg. Ofte er klarhet i lysbilde forbedret når tekstetiketter legges til ytterligere forklare grafikk. Når selve grafikken er valgt på et lysbilde, kan det være litt vanskelig å finne kommandoen for å legge til tekst.

Bruksanvisning

1 Velg grafikken du vil fremheve med tekst. PowerPoint bånd øverst på skjermen vil justere for å vise kontekstuelle faner som inneholder kommandoer for å endre den grafiske utseende.

2 Klikk kategorien Sett inn på båndet. Velg tekstboks kommandoen i Tekst-gruppen området. Dette vil endre musepekeren til en tynn trådkors form, slik at den "tegningen" -modus for tekstboksen.

3 Bruk musen til å klikke ned og over til høyre i rommet på den grafiske hvor teksten er ønsket. Når du slipper museknappen, vil en liten rektangulær boks vises, med et innsettingspunkt som blinker, klar for tekst legges inn.

4 Skriv inn ønsket tekst. Avhengig av grafikk, tekst farge, størrelse og posisjon må kanskje endres slik at teksten kan sees tydelig. For å gjøre disse endringene, klikker du på tekstboksen for å velge det. På "Tegneverktøy Format" -kategorien i WordArt stiler gruppen, velger du "Tekst Fyll" knappen for å endre skriftfarge. Velg "Text Outline" -knappen for å velge en annen farge for omrisset av tekst. Klikk på "Text Effects" -knappen for å velge fra en rekke visuelle effekter for å ytterligere forbedre teksten.

5 Merk tekstboksen og klikk på "Home" -fanen og deretter på "Skriftstørrelse" -knappen i Skrift-gruppen for å forstørre eller forminske størrelsen på teksten. Noen farger og forbedringer vil ikke være fullt synlig før standardstørrelse teksten har blitt utvidet.