Hvordan legge til tekst og tittel overlegg i Adobe Premiere

Hvordan legge til tekst og tittel overlegg i Adobe Premiere


Tekst og tittel overlegg er lagt til videoprosjekter for å identifisere intervjuobjekter og å legge maskinskrevet utstilling for seerne. Bruk den innebygde Adobe Premiere Tittel Designer for å legge til tekst og titler i videoprosjekter. I Adobe Premiere Pro, blir Tittel Designer ganske enkelt kalt Titler. Uansett hvilken versjon av Premiere du bruker, følger de samme grunnleggende trinnene for å legge til tekst og titler i videoen.

Bruksanvisning

1 Åpne videoprosjekt som du vil legge til tekst eller tittel overlegg.

2 Klikk på tidslinjen der du vil legge til tekst. Bakgrunnen for teksten blir videobildet der du klikket.

3 Opprett en ny tittel ved å klikke på "Ny" ikonet nederst på Prosjekt-menyen på venstre side av skjermen. Ikonet er to bokser, en foran den andre. Velg "Ny tittel" fra rullegardinmenyen som vises.

4 Navn tittelen og klikk "OK." Den Titler åpnes i et nytt vindu.

5 Velg en type verktøy fra verktøylinjen. Velg mellom den vanlige "T" -ikonet for standard tekst fra venstre til høyre eller "T" med en pil ned for å skrive inn tekst vertikalt. Det finnes også en "T" med en diagonal pil for å skrive langs en sti. For å bruke dette, tegne en figur eller buet linje med pennverktøyet, og velg deretter "T" -ikonet diagonal og klikk på figuren for å skrive inn langs banen.

6 Skriv inn teksten eller tittelen du vil legge til. Du vil se to rektangulære grenser mens du skriver: utsiden rektangelet er trygt område for en 16: 9-skjerm og innsiden rektangelet er sikker visningsområde for en 4: 3-skjerm. Hold titler innenfor disse "trygge" grenser eller de vil bli avskåret når de vises på en TV-skjerm.

7 Endre farge, font, opasitet, justering og størrelse via tittel Properties menyen. Tittel Egenskaper åpnes automatisk når du velger et tekstverktøy.

8 Juster tittel handlinger i Tittel Handlinger-menyen. Tittel Handlinger åpner også automatisk når en tekstverktøyet er valgt. Angi hvor lenge du vil at tittelen skal være på skjermen, og om du vil ha noen overganger eller spesialeffekter. Effektene er tilgjengelige, varierer avhengig av hvilken versjon av Premiere.

9 Lagre endringene ved å trykke "Control" og "S" eller klikke "File", "Lagre".