Hvordan legge til tekst til digitale bilder i Vista

Legge til tekst i et digitalt bilde er en måte vannmerking et bilde for å forhindre at andre bruker den uten din tillatelse. Direkte legge til tekst i et bilde er også en populær metode for teksting på bildet for å få til en skriftlig artikkel eller spøk. Selv om du kan dele ut hundrevis av dollar for foto-redigering programvare, bruker Vista er inkludert Microsoft Paint programvare er langt rimeligere og får jobben gjort.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen på oppgavelinjen og skriv "Paint" i søke. Klikk på ikonet for "Paint" for å åpne programmet.

2 Klikk på "File" øverst i programmet og klikk "Åpne" og deretter.

3 Søk på datamaskinen for bildet som du vil legge til tekst. Velg bilde og klikk "Åpne".

4 Klikk på "tekstverktøyet" -ikonet, som ser ut som bokstaven "A".

5 Klikk og dra markøren på bildet for å opprette en tekstboks. Innenfor denne boksen skriver ordene du vil skal vises på bildet. Rediger måten teksten vises ved å bruke "Text Tool Options" menyen som vises øverst i vinduet. Farge, skrift og andre alternativer kan justeres ved hjelp av denne menyen. Markøren brukes til å klikke og endre størrelse på eller flytte tekstboksen.

6 Klikk "Fil" og deretter "Lagre" eller "Lagre som" når du er ferdig. Klikk "Save" bare hvis du vil overskrive originalbildet eller "Lagre som" for å opprette et nytt bilde med et nytt navn.