Hvordan legge til Track Informasjon til musikk-CDer

Hvordan legge til Track Informasjon til musikk-CDer


Når du setter inn en musikk-CD i datamaskinens CD-stasjon, blir CD vises som en serie av låter. Mesteparten av tiden, er sporene mangler sporinformasjon, som tittelen på sporet. Dette kan gjøres med å finne en bestemt sang vanskelig fordi du ikke har tilgang til titlene. Hvis du ønsker å legge sporinformasjon til musikk-CDer, slik at datamaskinen din vil huske den informasjonen, kan du gjøre det.

Bruksanvisning

1 Åpne din musikk-CD i mediespilleren, eller finne musikk CD-er informasjon ved å klikke på "Start", "Min datamaskin" og deretter "CD-stasjon."

2 Høyreklikk på et spornavn. Unnamed spor vil lese som "Untitled 1", "Untitled 2" og så videre. Klikk på "Edit" fra listen som vises på høyreklikke. Skriv inn navnet på sporet. Trykk på "Enter" -tasten for å lagre.

3 Høyreklikk på et spornummer. Spor nummer er plassert rett før spornavn. Klikk på "Edit". Skriv inn nummeret på sporet. Trykk "Enter" for å lagre.

4 Gjenta trinn 2 og 3 for alle sporene på musikk-CD.

Hint

  • Refererer til en CD sak å utlede sporet informasjon hvis du må, eller slå opp CD-er sporlisten på Internett.
  • Noen mediespillere som har evnen til å koble til Internett, kan automatisk finne og oppdatere din musikk-CD album informasjon hvis du gi programmet tillatelse til å gjøre det. Bare høyreklikk på et album, og trykk "Søk etter albuminformasjon."
  • Hvis du har planer om å brenne en kopi av musikk-CD, og ​​ønsker sporinformasjon for å bli brent på den nye musikk-CD, må du legge sporet informasjonen til det før du brenner den nye musikk-CD.