Hvordan legge til undertekster i ConvertX-til-DVD

ConvertXtoDVD er et program som lar deg lage og brenne dine egne DVD-er. Det kan være lurt å brenne dine egne DVDer for å ha sikkerhetskopier i tilfelle den andre blir ripete eller slå et hjemmeopptak fra digitalkameraet eller videospilleren til en DVD. Du kan endre kapitler, endre farger, legge til bilder og til og med legge tekst hvis du vil. Teksting er nødvendig for noen som har problemer med hørselen, og de kan også hjelpe en person til å utvikle sine språk og ordforråd ferdigheter. Heldigvis kan du raskt og enkelt legge undertekster til videoen for å gjøre det mer attraktivt.

Bruksanvisning

1 Åpne ConvertXtoDVD. Klikk på den grønne "pluss" -tegnet, som ligger til høyre for det store prosjektet boksen og rett til venstre for forhåndsvisning video, for å legge en video eller flere videoer til prosjektet.

2 Klikk på "Settings" fra menyen. Still videostandard for din region til NTSC for USA og Asia eller PAL for Europa.

3 Klikk på "+" som ligger ved siden av "Meny". Dobbeltklikk på bakgrunnen for å endre det hvis du vil ha noe i tillegg til standard.

4 Dobbeltklikk på "Title" for å endre tittelen på DVD.

5 Last ned undertekster for filmen din fra et nettsted med en undertittel database, slik som Subscene (subscene.com) eller Open Subtitles (opensubtitles.org).

6 Klikk på "+" ligger ved siden av videofilen.

7 Høyreklikk på "Subtitle (0 stream)," og velg deretter "Legg Subtitle Channel." Hvis du vil at tekstingen skal legges automatisk når du legger til en videofil, plassere ".srt" undertittel i samme mappe som videofilen med nøyaktig samme filnavn som videofilen.