Hvordan legge til video til en Skype-samtale

Når du ringer på Skype, har du muligheten til å ringe med stemmen alene eller sammen med tale og video. Mottakeren har da muligheten til å svare med bare stemme eller med video, så vel. Hvis du ringer en venn med tale bare aktivert og han svarer med video, vil du være i stand til å se ham, men han vil ikke være i stand til å se deg. Hvis du ønsker å legge til video i Skype-samtale, trenger du ikke å henge opp og ringe tilbake med video aktivert. Du kan ganske enkelt slå på video under samtalen.

Bruksanvisning

1 Ring en kontakt på Skype ved å klikke på navnet hennes og på den grønne "Ring" ikonet rett under hennes bruker bilde på skjermen som vises. Du kan også ringe henne ved å høyreklikke på navnet hennes og velge "Ring" fra menyen som vises. Alternativt kan du vente på din venn til å ringe deg eller sende henne en tekstmelding på Skype ber om at hun ringer deg.

2 Informer kontakt som du kommer til å legge video til samtalen. Selv om dette ikke er absolutt nødvendig, er det høflig å gi henne noen advarsel. Det gir henne en sjanse til å fortelle deg at hun vil heller ikke legge til video i samtalen.

3 Klikk på den blå knappen med et bilde av et videokamera i baren av alternativene over chat-skjermen. Dette vil legge til video i samtalen fra din side, slik at kontakten din for å se deg uten at du ser henne. Hun kan deretter gjenta denne prosessen for å tillate deg å se henne også.