Hvordan legge til Yahoo! Chat til Apple iChat

Hvordan legge til Yahoo! Chat til Apple iChat


Mac OS X Lion er iChat 6.0 legger til støtte for Yahoo! Messenger og lar deg bruke din Yahoo! konto for å chatte med andre Yahoo medlemmer. Selv om iChat ikke støtter video og audio samtaler eller gruppesamtaler for Yahoo! brukere, støtter det filoverføringer og tekst samtaler med enkeltkontakter. Du kan bruke iChat til å logge på flere Yahoo! kontoer dersom det er nødvendig, og du kan legge til nye Yahoo! kontakter direkte i iChat vennelisten.

Bruksanvisning

1 Start iChat. Velg "Innstillinger" fra "iChat" -menyen.

2 Klikk på "Accounts" -kategorien, klikk på "+" knappen under listen over eksisterende kontoer. Dette viser en konto oppsettsskjermen.

3 Velg "Yahoo!" fra "Kontotype" drop-down listen, skriv Yahoo! brukernavn og passord i de to feltene nedenfor.

4 Klikk på "Ferdig" for å avslutte legge Yahoo! chatte med iChat. Nå kan du dobbeltklikke på et Yahoo! kontaktens navn på iChat-vinduet for å åpne en tekst chat-vinduet.

Hint

  • For å legge til nye kontakter i Yahoo! for iChat, klikk på "+" -knappen i nedre venstre hjørne av iChat, og velg «Legg til Buddy." Velg Yahoo! konto fra "Legg til" drop-down listen, og skriv deretter personens Yahoo! ID ved siden av "Kontonavn". Klikk "Legg til" for å legge til kontakten.