Hvordan legge ved en Microsoft Access Rapporter til en e-post

Microsoft Access er en kraftig database applikasjon som er en del av Microsoft Office Suite. Tilgang brukes til en rekke formål, gir mulighet for etablering av komplekse, i dybden databaser. Access-rapporter oppsummere visse data fra databasen valgt av brukeren, og presentere rapporter i lett å forstå tabeller som er laget for utskrift og deling. Of course, for ekte deling formål, må det være mulig å sende en rapport også.

Bruksanvisning

1 Åpne eller opprette rapporten du ønsker å sende e-post.

2 Gå til Fil> Send til> E-postmottaker (som vedlegg) i Access 2003. I Access 2007, gå til Office-knappen> E-post.

3 Velg "Snapshot Format" i pop-up menyen som vises (det er i hovedsak de samme i begge versjonene av Access). Flere alternativer vil komme opp og noen av dem kan bli sendt, men "Snapshot Format" lar alle mottakere, om han ikke har Microsoft Office installert, for å vise rapporten.

4 Skriv inn mottakerens e-postadresse i e-vinduet som kommer opp. Du vil se <rapporten> SNP i vedlegget vinduet.

5 Send meldingen. Hvis det er nødvendig, blant annet informasjon om at festet er en Access-rapport i Snapshot-format, og at den frie Snapshot Viewer kan trenge å bli lastet ned.

Hint

  • Access 2007 kommer også med en integrert kategorien Adobe Acrobat som vil tillate deg å lage en PDF av rapporten og sende den.
  • Du må ha en e-postkonto satt opp i Microsoft Outlook til å være i stand til å sende e-post direkte fra Access. Ellers, bare lagre Snapshot-fil og legge den til hva e-postprogrammet du bruker.