Hvordan legge ved en Strain Gauge

Strekkmålere brukes til å måle dreiemoment til et objekt. Måleren konverterer vekt, trykk, spenning og kraften til elektrisk motstand som kan måles. Det er en elektronisk innretning som kan anvendes til overflatearealet av en gjenstand. Typiske festemetoder, som herder limet i en ovn, kan være tidkrevende. Noen forskjellige metoder vil gi en effektiv måte å installere en strekklapp til et objekt.

Bruksanvisning

1 Forbered overflatematerialet der du ønsker å feste måleren. Rengjør overflaten med rubbing alkohol og bomullspinner. Fjern all olje og fett fra materialet.

2 Marker oppsettet av strekklappen til overflaten materialet. Outline måleren til overflaten med en blyant.

3 Forbered måleren for vedlegg. Plukk opp måleren med pinsett og juster til utformingen av overflatematerialet. Påfør 6 inches av cellofan tape til måler for å holde måleren på plass.

4 Påføre et bindemiddel til overflaten materiale. Løfte den ene side av cellofantape og påføre klebemiddelet på overflaten. Påfør nok epoxy lim for full dekning av måleren. Plasser trykk over måleren med tommelen i ett minutt.

5 Fjern cellofan tape fra overflatemateriale. Løft sakte for å redusere potensiell skade på måleren.

6 Kutt måle ledningene til en tomme med wire cutter. Kombiner de ledningene sammen ved å vri dem.

7 Lodde kobber endene av måleren med lodding pistol. Rengjør området rundt måleren ved hjelp av alkohol og bomullspinner.

8 Påfør duct tape til ledningene til å forankre dem på plass.

Hint

  • Påfør en polyuretan beskyttende lag over måler for å beskytte den mot fuktighet.
  • Ikke forurens måleren ved å berøre det med hendene.