Hvordan legge ved et rekkverk til en uregelmessig Slab i AutoCAD

Hvordan legge ved et rekkverk til en uregelmessig Slab i AutoCAD


I AutoCAD, kan du noen ganger må legge til et rekkverk til en uvanlig formet skive eller del av en tegning, for eksempel som en del av en balkong som strekker seg fra kanten av bygningen. Snarere enn å tegne og plassere rekkverk manuelt, kan du bruke AutoCAD "Pick Lines" -funksjonen, som lar deg feste et nytt objekt til en eksisterende linje på tegningen, oppveid av alle avstander du angir.

Bruksanvisning

1 Start AutoCAD. Klikk på stor søknad knappen øverst til venstre i vinduet, og klikk "Open." Bla til mappen som inneholder prosjektet, klikker du på ikonet én gang, deretter klikker du "Open" for å laste det inn AutoCAD.

2 Velg laget som inneholder skive som du vil legge til rekkverket, og deretter bruke Zoom inn verktøyet - som ser ut som et forstørrelsesglass med et "+" tegn inni - for å få en nærmere titt på det på skjermen.

3 Klikk på "Home" -kategorien hvis det ikke allerede er valgt, og klikk deretter på "Rekkverk" fra Circulation panel. Når du har valgt dette, vil båndet endres til å vise deg de ulike alternativene som er tilgjengelige i å definere rekkverk. Velg "Pick Lines" fra Draw panelet, som ser ut som en linje med et grep i begge ender og med en musepeker i midten av den.

4 Velg en offset verdi på alternativlinjen, rett under båndet og helt til venstre på skjermen, i "Offset:" tekstfeltet. Dette bestemmer avstanden fra kanten av platen at rekkverket skal festes. Skriv inn ønsket verdi, og trykk "Enter". Merk at du kan prøve en testkjøring, og deretter "Angre" og sette en annen offset verdi hvis du ikke liker resultatene.

5 Plasser musepekeren over en av linjene som utgjør din uregelmessig skive. Merk at uansett hvilken side av linjen musepekeren over, er en stiplet linje vises. Dette indikerer posisjonen hvor rekkverket skal innstilles. Sørg for at du plasserer den på riktig side av platen, og klikk deretter på venstre museknapp for å plassere rekkverk.

6 Gjenta trinn fem til alle kanter av platen. Trykk "Esc" to ganger for å gå ut av rekkverk modus når du er ferdig - rekkverket er nå festet til plate.