Hvordan legger jeg til en hendelsesliste til min webside?

Hvordan legger jeg til en hendelsesliste til min webside?


En nettside er en svært fleksibel ting og som sådan kan formidle alle typer informasjon til et stort antall mennesker over en lang periode. En av de tingene som mange mennesker ser etter på nettet, er hendelser, og å ha en liste over hendelser som er forbundet med deg eller din organisasjon vil trolig gjøre at siden svært populære. Legge til en liste er lett, men å få det riktig er viktig.

Bruksanvisning

1 Lag et dokument med alle dine arrangementer registrert. Sørg for å få alle detaljene korrigere, inkludert dato, sted og tid, og sette hendelsene i kronologisk rekkefølge.

2 Kopier dataene fra dokumentet til nettsiden. Gå gjennom og redigere listen for å være sikker på at det dukker opp tydelig. Det kan være lurt å legge et bord og sette informasjonen i tabellen for å holde det klart. Pass på at du oppgir at informasjonen er en hendelsesliste og si hva slags hendelser listen inneholder.

3 Lag lenker fra hver av de merkede hendelser til enten andre nettsteder med informasjon om hendelsen eller åstedet for hendelsen. Legg i alle relevante linken for å gjøre arrangementet liste så nyttig som mulig. Pass på at du inkluderer linker fra andre deler av nettstedet ditt til hendelseslisten slik at andre kan finne det enkelt.